Verhuurmakelaar Alkmaar

Expats Alkmaar is een verhuurmakelaar Alkmaar gespecialiseerd in de verhuur aan expats. Voor de verhuur van uw woning in Alkmaar en omgeving bent u daarom bij ons aan het juiste adres.

Verhuurmakelaar Alkmaar: Verhuur aan expats

Het aantal expats in Nederland blijft groeien. Dit zijn buitenlandse medewerkers die voor een bepaalde periode in ons land komen werken, vaak op projectbasis. Ze worden ingezet vanwege hun specifieke kennis of ervaring en krijgen meestal een contract voor een tot drie jaar. Omdat zij dit van tevoren weten zijn tijdelijke woningen voor expats aantrekkelijk. Als verhuurmakelaar in Alkmaar zorgen wij ervoor dat uw woning aansluit bij het zoekprofiel van de expat. Belangrijk hierin is dat het huis of appartement representatief is en direct kan worden opgeleverd. Het liefst betrekt een expat een gemeubileerde woning.

Verhuurmakelaar Alkmaar: Wat doet een verhuurmakelaar voor u?

Als verhuurmakelaar in Alkmaar regelen wij de marketing van uw woning. We zetten een campagne op zodat passende huurders in aanraking met uw aanbod komen. Hierbij streven wij ernaar binnen een korte periode een kandidaat te vinden. Verder zorgen wij voor een uitgebreide screening van potentiƫle huurders en stellen we een betrouwbaar huurcontract op. Zodra alles geregeld is inspecteren we een woning voor de verhuur en zijn we als verhuurmakelaar aanwezig bij de sleuteloverdracht. Als een huurder eenmaal uw huis heeft betrokken kunnen wij ook het vastgoedbeheer voor u verzorgen. Financieel vastgoedbeheer, bijvoorbeeld het innen van de huur, maar ook technisch vastgoedbeheer zoals het afhandelen van kleine technische problemen. Dit neemt u als verhuurder veel werk uit handen.
Wilt u weten wat Expats Alkmaar als verhuurmakelaar Alkmaar voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close