Verhuren aan expats Alkmaar

Verhuren aan expats Alkmaar? Expats Alkmaar heeft veel kennis en ervaring op het gebied van verhuur aan expats.

Verhuren aan expats Alkmaar: Expats in Alkmaar

Expats zijn buitenlandse medewerkers die tijdelijk in Nederland komen werken. Zij worden uitgezonden door internationale organisaties of ingehuurd door een lokaal bedrijf. Omdat deze doelgroep voor een bepaalde periode blijft is een tijdelijke woning voor hen aantrekkelijk. Werknemers uit veel verschillende culturen komen op naar Nederland om hier op projectbasis te werken. Al deze culturen hebben uiteenlopende gebruiken en verwachtingen. Daarom is het belangrijk om voor u als verhuurder een bewoner te vinden die vergelijkbare normen en waarden heeft. Hier komt Expats Alkmaar in beeld: wij zijn gespecialiseerd in verhuur aan expats en kunnen u veel informatie geven over de verschillende culturen. Wij helpen u bij het selectieproces zodat een goede match tussen verhuurder en huurder ontstaat.

Verhuren aan expats Alkmaar: Hoe werkt verhuren aan expats?

De juiste huurder is natuurlijk niet zomaar gevonden. Om dit te realiseren presenteren wij uw woning op de juiste online kanalen, zodat geschikte kandidaten het aanbod zien. Zo vinden we snel een huurder die uw huis kan betrekken; na een uitgebreide screening op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Als alle partijen akkoord zijn stellen wij een waterdicht huurcontract op. Daarnaast zorgen we voor inspectie van de woning en zijn wij aanwezig bij het overdragen van de sleutels. Wat er daarna gebeurt is aan u: wij kunnen u ook het vastgoedbeheer uit handen nemen. Dit scheelt u veel gedoe, denk aan het innen van huur en het oplossen van kleine technische problemen. Expats Alkmaar is gespecialiseerd in financieel en technisch vastgoedbeheer.

Verhuren aan expats Alkmaar? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek.

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close