Koopwoning verhuren in Alkmaar

Koopwoning verhuren in Alkmaar? Dan zit u bij ons goed: Expats Alkmaar is gespecialiseerd in het verhuren van huizen.

Koopwoning verhuren in Alkmaar: Leegstandswet

Het kan zijn dat uw woning al langere tijd te koop staat en u dubbele lasten betaalt. Dan kan het een goede oplossing zijn om te verhuren volgens de leegstandswet. Als uw koopwoning bewoont is tijdens de leegstand is het minder gevoelig voor vandalisme. Ook zal het niet moeilijk zijn om een huurder te laten vertrekken als er een koper is gevonden: u mag beperkte huurbescherming garanderen. Om te verhuren via de leegstandswet is een vergunning nodig, die verkrijgbaar is bij de gemeente Alkmaar. Hiervoor is toestemming nodig van uw bank en de vergunning wordt voor maximaal vijf jaar uitgegeven. Ook is het goed om te weten dat ontvangst tot zes weken kan duren. Voldoet u aan de eisen om gebruik te maken van de leegstandswet? Als uw woning bestemd is voor verkoop en u zelf de bewoner bent geweest is dit zeer waarschijnlijk.

Koopwoning verhuren in Alkmaar: Wat doet Expats Alkmaar om uw koopwoning te verhuren?

Expats Alkmaar is er om u advies te geven over verhuren via de leegstandswet. Om uw koopwoning zo kort mogelijk leeg te laten staan streven wij er naar zeer snel een geschikte huurder te vinden. Alle huurders worden bij ons goed gecontroleerd en gescreend. Dit gebeurt op basis van kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Wij staan tijdens het gehele proces voor u klaar: als u een koper heeft gevonden helpen wij met het opzeggen van de verhuur.

Wilt u uw koopwoning verhuren in Alkmaar? Of wilt u graag meer informatie via Expats Alkmaar? Vul het contactformulier in en u hoort snel van ons.

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close