Expats verhuur Alkmaar

Voor expats verhuur Alkmaar bent u aan het juiste adres bij Expats Alkmaar! Wilt u uw woning verhuren aan expats in Alkmaar? Wij geven u graag advies. Expats zijn werknemers die uitgezonden worden door een buitenlands bedrijf, of ingehuurd door een Nederlandse organisatie. U kunt uw woning in Alkmaar aan hen verhuren. Meestal hebben de werknemers tijdelijke contracten en blijven expats tussen de een en drie jaar in ons land. Hierna gaan zij terug naar hun werkgever of vestigen zich weer ergens anders. Daarom zoeken expats vaak gemeubileerde woningen die tijdelijk beschikbaar zijn. Woningen in het duurdere segment zijn niet voor iedereen aantrekkelijk. Voor expats wel: dankzij hun hoge inkomen komen zij hiervoor in aanmerking. Om uw woning in Alkmaar te verhuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur aan expats in en rondom Alkmaar en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Expatsverhuur Alkmaar: Hoe wij werken

Wij begrijpen dat u op korte termijn uw huis wilt verhuren. Daarom doen wij er alles aan om uw woning optimaal online te presenteren. Een geschikte huurder is zo snel gevonden, waarbij we uw veiligheid als verhuurder in acht nemen. Een uitgebreide controle op antecedenten, kredietwaardigeid en identiteit zorgt er voor dat u goed weet aan wie u verhuurt. Daarnaast inspecteren wij de woning en vindt de sleuteloverdracht in onze aanwezigheid plaats. Het huurcontract wordt in overleg nauwkeurig en waterdicht opgesteld. Wilt u het beheer ook aan ons overlaten? Wij voeren het technisch en financieel vastgoedbeheer uit zodat u daar na het verhuren geen omkijken meer naar heeft.

Meer informatie over expatsverhuur Alkmaar of direct een woning aanbieden via Expats Alkmaar? Neem snel contact met ons op en wij helpen u bij het vinden van de juiste huurder.

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close